Online ABDO Training

Een sterk Cyberresilience strategie begint met een sterke CISO. Keer op keer komen we tegen dat tijd een uitdaging is om echt bezig te zijn met security weerbaarheid, risico management en strategie. Wij helpen met specifieke training en coaching die nodig zijn om een succesvolle CISO of ISO in uw organisatie neer te zetten.

Een simpel ABDO Training systeem om je bedrijf voor te bereiden op het soepel laten verlopen van het ABDO accreditatie proces.

Je wilt ABDO 2019 zelf implementeren of specifieke handvatten om voorbereid te zijn op het accreditatieproces?

 • Voor bedrijven die ABDO 2019 zelf willen implementeren met best practices van ervaringsdeskundige;
 • Voor bedrijven die voorbeeld templates willen gebruiken om die op maat te maken voor je eigen organisatie;
 • Voor bedrijven die enigszins zelf capaciteit hebben om een plan op te stellen;
 • Voor bedrijven die het zelfinspectie rapport willen invullen;
 • Voor bedrijven die zelf kennis hebben van IT en beveiliging;
 • Voor bedrijven die efficient te werk willen gaan;
 • Voor bedrijven die alleen gebruik willen maken van hulp op afroep;
 • Voor bedrijven die gebruik willen maken van een klankbord of review partner.

Wat zijn nu de belangrijke ABDO punten waar je op moet letten?

Wat zijn nu eigenlijk de punten waar je op moet letten tijdens het ABDO accreditatietraject? In de online ABDO cursus leert u hoe een accreditatie verloopt en wat belangrijke punten zijn om voorbereid te zijn op het accreditatieproces.

Wat betekent ABDO voor mijn organisatie?

ABDO 2019 heeft impact op de organisatie, processen, personeel, het kantoorgebouw en bijbehorende ruimtes en IT techniek. In de online ABDO training leert u hoe u ABDO het beste kunt integreren voor uw eigen organisatie en voor Defensie klant.

Online ABDO training (ABDO 2019)

 • Leer online, wanneer het jou uitkomt!
 • Je leert de ABDO beveiligings richtlijnen toe te passen in je eigen organisatie.
 • Je leert de vier essentiële ABDO basisprincipes.
 • Je doet zelf een zelfinspectie / quickscan op de ABDO haalbaarheid.
 • Je hebt altijd op iedere moment inzicht hoe je ABDO moet interpreteren en aan welke knoppen je moet draaien om te voldoen aan ABDO.
 • Je ervaart rust omdat je voorbereid bent en een goede gesprekspartner bent voor het accreditatie proces.

Naast de online lessen zijn er tutorials. Korte filmpjes waarin ik veel gestelde vragen beantwoord. Deze tutorials worden aangevuld zodat er een plek is waar je direct antwoord krijgt op veel gestelde vragen!

De Online ABDO Lessen

Met de online ABDO training lessen bent u in staat om uw organisatie in te richten volgens de ABDO eisen, om als beveiligingsfunctionaris te kunnen optreden , om zelf een plan op te stellen en om voor bereid te zijn op het accreditatieproces.

De online ABDO cursus is samengesteld door ervaren security consultants met jarenlange ervaring in het ABDO defensie werkveld. Mocht u tijdens of de training of naast de training extra begeleiding willen, inhoudelijk willen sparren of dat wij u beveiligingsplan controleren dan kunnen wij u hier uiteraard bij helpen.
Zie ook onze CISO Coach Programma.

Je investering

Stuur een mail naar info@ciso-coach.nl met uw ABDO pakketkeuze en u krijgt dan toegang tot onze Online ABDO portaal.

Zelf pakket. De investering bedraagt slechts € 1450,- excl. btw, Een investering die je binnen no time MAKKELIJK terugverdient. Want je kent je eigen bedrijf het beste, hebt zelf kennis van beveiligingsonderwerpen en gaat zelf aan de slag. Hiervoor heb je geen consultants nodig.

Het online basis pakket. Aan de hand van verschillende interviews en bestaande documentatie stellen wij uw ABDO beveiligingsplan op en geven wij tips waar u rekening mee moet houden. Investering € 4500,- excl. btw.

Het online-plus pakket. Voor grotere analyses. Hulp bij de nul-meting, het opzetten van het beveiligingsplan, risico analyse, procedures en documenten. Samen uw organisatie ABDO gereed maken. Investering € 5950,- excl. btw.

Compleet pakket. Volledige begeleiding bij het ABDO accreditatie proces vanaf € 7950,- excl. btw. Dit hangt af van de complexiteit van de opdracht en organisatie.

Stuur een mail naar info@ciso-coach.nl met uw ABDO pakketkeuze en u krijgt dan toegang tot onze Online ABDO portaal.
Of bezoek onze hoofdpagina:”Hofsecure.com